Prisijunkite prie mūsų

Istorijos

Keliaudama su neramia dukryte, moteris sulaukė netikėtos pagalbos iš skrydžio palydovės, kuri savo rūpestingumu ir šiltu požiūriu sužavėjo visus keleivius ir suteikė išsekusiai mamai brangią akimirką atokvėpiui, parodydama tikrą žmogiškumą bei empatiją

Parašė

-

Skrydžiai su mažais vaikais gali tapti tikru išbandymu net ir patiems kantriausiems tėvams. Ilgos valandos uždaroje erdvėje, nenutrūkstami lėktuvo garsai, spaudimas ausims, ir nuolatinis nerimas dėl galimo vaiko nepasitenkinimo – visa tai sukuria stiprų stresą. Tokią patirtį išgyveno ir Savannah Blum, keliaudama su savo 19 mėnesių dukrele Brittain. Kelionė iš Ostino į Rino su persėdimu Las Vegase jau skambėjo kaip sudėtinga užduotis, tačiau viskas tapo dar sunkiau, kai mažylė tapo nerami lėktuve prieš pat skrydį.

Reklama

Savannah nuovargis kaupėsi su kiekviena akimirka, kai ji bandė nuraminti savo dukrą, o laikas, iki kol lėktuvas pakils, rodėsi begalinis. Laimei, tuo metu pasirodė Southwest Airlines skrydžio palydovė Jessica – tarsi angelas sargas, pasiryžusi padėti išsekusiai mamai. Jessica, įvertinusi situaciją, nusprendė veikti ir pasiūlė savo pagalbą. Ji paėmė mažylę Brittain ant rankų ir suteikė Savannah retą atokvėpio minutę – tą brangų laiką, kurio išsekusi mama taip troško.

Jessica be jokio vargo nuramino mažylę, tuo pat metu tęsdama savo darbą – tvarkydama bagažo skyrius ir ruošdamasi pakilimui. Tačiau tai, kaip ji elgėsi su Brittain, iškart pademonstravo jos profesionalumą ir šiltą požiūrį į keleivius. Švelniai kalbindama ir bendraudama su mažyle, ji užtikrino, kad Brittain jaustųsi saugi ir rami. Vaikas netrukus pradėjo šypsotis, siuntė oro bučinius ir linksmai mojuodama sveikino kitus keleivius, kurie, sužavėti tokios mielos scenos, su šypsenomis mojuodavo jai atgal.

Reklama

Savannah, stebėdama šią šiltą akimirką, ne tik lengviau atsikvėpė, bet ir pajuto gilų dėkingumą. Tai buvo ne tik momentinė pagalba mamai, bet ir emocinis atokvėpis po ilgos ir varginančios dienos kelionėje. Jessicos elgesys įkūnijo ne tik tikrą žmogiškumą, bet ir nuoširdžią empatiją, kurios tokioje situacijoje ypač reikia. Dažnai tėvai tokiais atvejais jaučiasi bejėgiai ir nesuprasti, tačiau ši skrydžio palydovė parodė, kad net mažos pagalbos rankos gali padaryti didžiulį skirtumą.

Šis mažytis, tačiau neįkainojamas momentas primena, jog kartais paprasti gestai turi neįtikėtinai didelę reikšmę. Jessica dėmesys ir rūpestis ne tik nuramino mažąją Brittain, bet ir suteikė mamai tą akimirką poilsio, kurios jai taip stipriai reikėjo. Šis neplanuotas poilsis buvo tikra palaima, palikusi ne tik šypseną Savannah veide, bet ir širdyse visų tų, kurie tą dieną tapo šio gražaus, žmogiško gesto liudininkais.

 

 

POPULIARU